+358 45 330 6038 info@totaali.com

 

Kesän kuumin tuote!

 

Auringon säteet, linnun laulu ja alkavan kesän tuoksu houkuttelevat ihmisiä pois piiloistaan nauttimaan lämmöstä ja toistensa seurasta. He parveilevat sankoin joukoin puistoissa, rannoilla ja festareilla – oikeastaan missä vain, kunhan nurmi vihertää ja mukana on kylmää juotavaa. Näissä parvissa saattaa jo vapun tienoilla vilahtaa kesän hittituote. Trenditietoisimmat ovat nimittäin valinneet alustakseen mukavan ja rennon Lölliksen.

 

Jo viime kesänä ihmisten huulille noussut ilmasohva on saapunut myös Totalin valikoimaan kantaen nimeä Löllis. Se täyttyy käden käänteessä heilauttamalla tyhjää sohvaa muutaman kerran ilmassa. Tyhjänä Löllis on erittäin helppo kuljettaa, sillä se menee kyynärvarren mittaiseksi patukaksi kantokassiinsa. Helppoutensa ansiosta Löllis on oiva kaveri esimerkiksi festarikansalle.

 

Suomen kesä on tunnetusti arvaamaton. Auringon paistaessa yhtäkkiä saattaakin taivaalta ruveta tulemaan koiria ja toisin päin. Nurmi saattaa olla vielä märkää, vaikka aurinko kutsuisikin jo lämpöönsä rentoutumaan. Lölliksen omistajia se ei haittaa, sillä Löllis on tehty pehmeästä muovista. Mikäpäs siinä köllötellessä, kun muiden viltit ovat läpimärkiä!

 

Lisämukavuutta Löllikseen tuo sivussa olevat taskut, joihin voi säilöä vaikka aurinkovoiteen, jolloin se on aina käden ulottuvilla. Kestävä materiaali takaa, ettei Löllis hajoa isommankaan kaverin alla. Lisäksi Löllis on koiratestattu (emme vastaa, jos koiralla on liian terävät kynnet), mutta käyttöä terävällä kivikolla ei suositella. Ekstrana Totalin Lölliksissä on pullonavaaja, joten sen katoamista ei tarvitse pelätä.

 

Tulevana kesänä Lölliksiä on saatavana herkullisissa väreissä. Niitä on jo mahdollista ennakkotilata ottamalla yhteyttä Totaliin. Myöhemmin niitä saa mm. Tampereen kaduilta ja puistoista törmäämällä Lölliksen edustajaan. Kannattaa pitää silmät auki, sillä Löllikset ovat ovelia vekkuleita, jotka eivät pysy pitkään paikallaan ja niiden markkinointikeinot ovat sitäkin epäilyttävämpiä. Lölliksen edustajan bongatessaan ei kannata miettiä kahta kertaa, vaan tarttua sumeilematta tilaisuuteen. Toista ei välttämättä enää tule. Näin varmistat, että saat kesän 2017 halutuimman tuotteen!